Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

Borriana presenta la dotzena edició d'un triatló més clàssic de la provincia

La prova ciclista canvia el seu itinerari i passarà pel Camí Fondo, urbanització de Novenes, carretera del Grau i avinguda Mediterrània
Els membres del Club Triatló Borriana han presentat al costat del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Borriana, Vicent Granel, la dotzena edició del Triatló Ciutat de Borriana, que arribarà als carrers del districte Marítim el proper diumenge 27 quan a partir de les nou del matí es done l'eixida als primers participants. I seran només els primers perquè tal com ha destacat el director tècnic de la prova, Héctor de la Cagiga, "realitzarem fins a tres eixides diferents amb diversos minuts de separació perquè el desenvolupament de la prova siga el més senzill possible i no dificulte l'evolució dels participants, ja que el Triatló de Borriana ha tornat a ser un èxit pel que fa a convocatòria i tornarem a esgotar les inscripcions amb més de 400 participants".
Aquest any la prova modificarà l'itinerari de la prova ciclista, i passarà pel Camí Fondo, urbanització de Novenes de Calatrava, carretera del Grau i Avinguda Mediterrània, i d'aquesta manera, es deixarà totalment lliure l'avinguda del Port per poder accedir a la zona marítima.
En la roda de premsa de presentació de l'esdeveniment esportiu l'edil Vicent Granel ha iniciat el torn de paraula explicant que "estem molt satisfets de poder presentar una vegada més una de les proves més emblemàtiques de la nostra ciutat”. Granel ha volgut agrair la feina "del club organitzador, ja que coneixent el gran treball d'infraestructura i organització que comporta, és de lloar que seguesquen endavant amb un esdeveniment que mostra tant l'atractiu de Borriana com la feina ben feta que hi ha darrere".
A continuació, ha estat el president del club, Carles Capella qui ha volgut tornar l'agraïment "tant als col·laboradors com l'Ajuntament, com als mateixos inscrits, ja que no han dubtat ni un segon a participar i ens demostren la seva confiança a la hora d'organitzar el triatló ".
Finalment, ha estat el director tècnic de la prova, Héctor de la Cagiga, que ha detallat alguns dels aspectes esportius que marcaran el desenvolupament de la prova: "cal destacar que després de onze edicions, hem aconseguit depurar i optimitzar els circuits pels quals transcorre la prova, amb el canvi aquest any de l'itinerari ciclista, per millorar la prova ". A més, també ha explicat que "la prova decideix també la classificació en el del Circuit Provincial, amb el que haver aconseguit tancar el total de les inscripcions és un gran motiu per estar satisfets ".  L'eixida tindrà lloc a la platja de l'Arenal a les nou del matí, per després realitzar tres voltes al circuit per a bicicletes i dues més per a la cursa a peu, de manera que «esperem que la presència de públic siga constant durant tota la prova i cap a les onze i mitja es puga realitzar el lliurament de trofeus ".
Els representants del club han coincidit amb l'edil d'Esports a assenyalar que "esperem de nou un gran ambient tant a nivell de participants com de públic, a més d'assegurar que la competitivitat està assegurada amb la participació de grans noms del triatló en la prova. Així que ja no ens queda més que animar el públic a assistir el proper diumenge a la qual estem convençuts que serà una cita espectacular ".