Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

Borriana transforma la Sant Silvestre en la cursa de la Loteria

El SME avança l'última prova de l'any al divendres 22 de desembre, coincidint amb el sorteig de Nadal

El Servei Municipal d'Esports ha presentat la sisena edició de la cursa de la Sant Silvestre de Borriana que es convertirà aquest any en la cursa de la Loteria per avançar-se al divendres 22, dia del sorteig de Nadal, a les 20.30 hores. El regidor d'Esports, Vicent Granel, ha explicat que "hem vist una oportunitat d'avançar la data de la cursa perquè no coincidesca amb les Sant Silvestres de les altres poblacions, i així que els nostres corredors no tinguen problemes per participar".
La cursa del pròxim 22 de desembre servirà per tancar el Circuit Local d'Curses Populars. La prova tornarà a eixir del Mercat Municipal, després de l'èxit de l'any passat, per recórrer els carrers més cèntrics de Borriana, com La Carrera, el Carrer Major o La Puríssima, per després tornar fins al mateix mercat, i després de dues voltes al recorregut, completar la cursa de 3.000 metres. (més info a smeburriana.es)
Igual que l'any passat, en la sisena edició de la Sant Silvestre la inscripció es realitzarà de forma presencial a les oficines de la piscina municipal, el mateix dia de la prova o en free-run.es. Aquest any no caldrà abonar cap quantitat econòmica per prendre part en la cursa, ja que com ha explicat Granel, "el que demanem a la gent que vulga inscriure’s és que aporte algun tipus d'aliment no perible, que després farem arribar a Càritas per que puguen continuar amb la seva tasca social d'alimentar a aquells que més ho necessiten". Així, els inscrits lliuraran els aliments en el moment de recollir el dorsal a la taula de l'organització de la cursa. A més, hi haurà premis per als tres primers classificats tant en categoria femenina com masculina i una carrera prèvia infantil que tindrà lloc a les vuit i quart.
Granel ha volgut agrair, "la participació en forma de patrocini de l'establiment que porta endavant la seva activitat comercial al Mercat Municipal, com és La Cabanenca, ja que farà la seva aportació per dinamitzar encara més una prova ja de per si festiva i molt alegre per als participants ".
"Convidem a tots els participants a disfressar-se per també participar en el concurs que organitza el SME i La Cabanenca i en el qual premiarem a les millors disfresses que trobem durant la celebració de la cursa". Per acabar amb la presentació, Granel ha assenyalat que "hem intentat dissenyar un recorregut que siga ben atractiu per als participants que passaran pels llocs més emblemàtics de Borriana, i alhora, que no supose gran afecció ni per als comerços del centre de la ciutat ni per als vehicles estacionats, ja que intentarem que es retiren els menys vehicles possible".
El proper divendres 22 de desembre a les 20.30 hores es donarà el tret d’eixida de l'última cursa de l'any a Borriana. "Si no us ha tocat la loteria, vine a córrer, i se t'ha tocat, vine a celebrar-ho amb nosaltres".