Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

Més de 350 escolars practiquen esport en la jornada atlètica del SME

Les instal•lacions de Llombai van acollir una jornada en què van participar els alumnes de 2n d'ESO

Les instal•lacions d'atletisme de Llombai van acollir aquesta setmana la Jornada de Convivència Atlètica que organitza el Servei Municipal d'Esports amb l'objectiu de transmetre valors esportius i hàbits saludables entre els escolars del municipi, emmarcat dins del Pla PATI.

Més de 350 escolars van participar en una jornada en què a més de fer esport, han pogut conèixer de prop l'especialitat d'atletisme, i l'existència d'un club a la localitat.

Els monitors, al costat dels professors de cada centre van participar amb els alumnes de 2n d'ESO de tots els centres educatius, que van posar en pràctica el treball realitzat en les classes d'educació física durant el primer trimestre del curs.

La jornada va consistir en competicions de diferents modalitats atlètiques, com la resistència, velocitat, relleus, salt d'alçada, de longitud, i llançament de pes. Totes elles, encaminades a que els participants passaren una jornada divertida amb la pràctica esportiva i amb la competició com a excusa.

L'edil d'Esports, Vicent Granel, ha destacat que "amb aquestes jornades intentem que els més joves coneguen altres esports que també es practiquen a la localitat, i alhora, que puguen passar una jornada de convivència entre ells".