Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

L'Esport Escolar en la festa final de trimestre

El camp de Sant Fernando acollirà les activitats per a tots els alumnes

El proper dissabte 24 de març, el Servei Municipal d'Esports celebrarà la festa final del segon trimestre de l'Esport Escolar de Borriana. Els alumnes matriculats a les Escoles Esportives podran gaudir d'un matí de jocs per a celebrar l'arribada de les vacances de Pasqua.
Des de les deu del matí, i fins a les dotze, el Camp de Futbol Sant Fernando serà la pista improvisada per a la realització dels jocs. Els participants són xiquets i xiquetes de les activitats esportives de psciomotricidad, iniciació esportiva, multiesport, patinatge, atletisme, bàsquet, tir amb arc i pesca. El SME comptarà, com a la resta d'ocasions, amb la col•laboració dels clubs del municipi, i d'aquesta manera, tots els alumnes gaudiran d'un matí de jocs esportius.
A través de les sessions treballades al llarg de les últimes setmanes i amb les competicions multiesportives que es realitzen cada dissabte, el Projecte "Pla Pati" fomenta l'activitat física per a tots els xiquets i xiquetes en edat escolar, utilitzant l'esport com a eina de formació, hàbits saludables i valors com el treball en equip, la companyerisme, la responsabilitat, entre molts altres i tots ells transferibles per a la resta de la vida.