Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

Obert el termini d'inscripció per als cursos de la temporada 2018-2019

El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Borriana continua amb la seua campanya d'activitats per a aquells veïns i veïnes de la ciutat que durant el curs 2018-2019 vulguen practicar alguna de les 20 modalitats diferents per a les que ja s'han programat horaris, instal·lacions i període d'inscripció per a les més de 1.400 places disponibles. Així, el conjunt d'ofertes esportives dissenyat pel SME queda dividit en quatre grans grups, com són: les activitats aquàtiques, aquàtiques per a menuts, les activitats per a adults i el programa "Activa't". Dins de cadascuna d'elles es realitzen diferents horaris o pràctiques esportives diferenciades perquè cada usuari puga inscriure's en la que més s'adapte tant a al seu dia a dia com a les seues preferències i gustos.
Les dates d'interès per a les inscripcions als cursos són:

fins al 31 d'agost es podran presentar les instàncies als cursos,

l'11 de setembre, es publicaran els llistats d'admesos,

i del 11 al 14 de setembre es realitzarà la matriculació dels usuaris que siguen Socis Club SME i Abonats

Del 17 al 19 de setembre es matricularan només els Socis Club SME,

20 i 21, els Abonats,

i el 24 i 25, la resta d'interessats


Dins de l'apartat dedicat a les activitats aquàtiques, el SME ha programat activitats que cobriran totes les edats de la població, menuts i adults. Natació per a nadons, Aquatica Baby, Escola de Natació, Iniciació i Perfeccionament, Natació per a Gent Gran o Hidropilates.
En el programa d'activitats en sec per a adults, el SME oferirà places per a disciplines com diferents versions de Pilates,  Zumba / Cubba, Ioga, Gimnàstica, Condicionament Físic Integral que es duran a terme tant a la piscina municipal com al Poliesportiu de La Bosca, i una altra més "Rutes de Salut" que ja es va dur a terme al final de la campanya passada.
Finalment, i dins de la iniciativa "Activa't" també s'introdueixen activitats com Salut per l'Aigua, Natació Terapèutica, Aquafittness, Aquaeròbic, Natació per a embarassades o Natació postpart, a més de la Natació Terapèutica dedicada a menors d'entre 12 i 18 anys.
POdeu consultar tots els programes ací.