Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inicio

El SME manté obertes les inscripcions per a la seua programació esportiva de la nova temporada 2018-19

El Servei Municipal d'Esports ofereix un complet programa d'activitats aquàtiques i en sec per a les quals caldrà realitzar una inscripció prèvia abans del 31 d'agost en la Piscina Municipal


De cara a la nova temporada 2018-2019, el Servei Municipal d'Esports depenent de la Regidoria d'Esports l'Ajuntament de Borriana ofereix un total de 20 activitats i disciplines diferents a practicar tant dins com fora de l'aigua, amb fins a 1400 places disponibles per a tots aquells veïns i veïnes que decidisquen renovar la seua confiança en l'ampli programa esportiu que cada any creix en la capital de la Plana Baixa. Aquestes ofertes esportives queden dividides en quatre grans blocs o grups que permeten tant una millor gestió com un desenvolupament més òptim: per a xiquets i xiquetes s'ha tornat a organitzar el programa d'Aula Aquàtica I, destinat a bebès (6 a 24 mesos) i Iniciació Aquàtica Baby (2 a 3 anys). Pel que fa al programa d'Aula Aquàtica II, comptarà amb activitats d'iniciació aquàtica (4 a 5 anys), escola de natació (6 a 13 anys) i finalment, escola de natació perfeccionament infantil (13 a 18 anys).
Pel que fa a les activitats aquàtiques per a adults, el SME ofereix el programa d'Aula Aquàtica III, a través del qual es pot participar en: natació per a gent gran, natació per a adults nivell bàsic, aprenentatge i perfeccionament, a més d'hidropilates, un programa terapèutic que consisteix a realitzar una sèrie d'exercicis modificats, adaptats a les característiques de cada usuari, amb finalitats de prevenció, alleujament del dolor i millora de l'esquema corporal. A més, compta amb el programa Activa't, que ofereix activitats per a la salut per l'aigua, natació terapèutica, aquaeròbic, aquafitnees i natació per a embarassades. L'últim d'aquests grans grups està conformat per tot un conjunt d'activitats en sec, entre les quals es troben les classes de pilates, zumba, ioga, condicionament físic integral, gimnàstica d'or i rutes de salut. Amb aquestes últimes es pretén millorar la qualitat de vida de les persones que no estan acostumades a practicar esport. Principalment es realitzaran diferents rutes pels voltants de Borriana on, a més, es combinarà l'entrenament aeròbic amb la força a través d'exercicis que impliquen grans grups musculars. Es van dur a terme per primera vegada en l'últim trimestre de la temporada passada, amb un total de dos grups, i vist l'èxit, el SME i la regidoria d'Esports han decidit repetir.
Els qui estiguen interessats o interessades en alguna de les ofertes esportives de cara a la nova temporada, encara poden realitzar la seua inscripció en la Piscina Municipal fins al 31 d'agost, indicant si desitgen participar de manera trimestral o anual, i les llistes definitives d'admesos i admeses seran publicades el pròxim 11 de setembre. A partir d'eixe moment, arribarà el torn per a les matriculacions finals. Els dies 11, 12, 13 i 14 podran matricular-se els socis del club SME i abonats, mentre que els dies 17, 18 i 19 se seguiran reservant per als membres del Club SME i els dies 20 i 21 per als abonats. Finalment els dies 24 i 25 de setembre serà el torn per a la resta de persones que no siguen sòcies ni estiguen abonades. Tal com ha destacat el regidor d'Esports, Vicent Granel, “un any més l'oferta esportiva municipal creix i segueix sent referent per a la gent de Borriana, ja que com hem explicat es disposen un nombre total de 1.400 places, la qual cosa esperem que torne a servir per a dinamitzar tant la vida esportiva a Borriana com l'adopció per part dels veïns i veïnes d'hàbits de vida molt més saludables, dos dels grans objectius tant de la regidoria com del propi Servei Municipal d'Esprots”.