Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inici

Pablo Ania guanyador Campionat d'Espanya de SUP RACE

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d'Espanya de SUP RACE, modalitat de paddle surf o surf a rem,  en la badia de Baiona (Pontevedra), sobre una distància de 15 km,  amb àmplia participació i en unes condicions ideals per a aquest esport,  mar totalment pla i sense vent. L'organització va haver de modificar el recorregut previst a causa de la boira, escurçant-ho  a un circuit de 5 km al que es van donar tres voltes.

Des de l'inici es va destacar un grup de 10 corredors, propiciat per l'estretor de l'eixida, entre els quals estaven   tots els favorits que van ser temptejant-se durant el recorregut a força d'estirades, demarrajes, arribant als últims 500 metres amb tres destacats, amb prou faenes una vintena de metres, que es van jugar el títol al sprint, resultant guanyador Pablo Ania Barrachina del Club de *Paddle Surf Borriana (Castelló)  amb un temps d'1 h 24’ 40”; seguit a 5 segons del campió 2017, Rafael Sirvent    Parres *Watersports (Santa Pola–Alacant); Enrique Hurtado, a 8 segons,  del Club Mar Balear (Mallorca) i tan sol un després la cambra classificada *Jurgi *Zulaika.

Per la seua banda, l'altre membre del *Paddle Surf Borriana, Oscar Ania, va quedar tallat en l'eixida i malgrat   remar en els mateixos temps que el cap no va aconseguir enllaçar amb ells, finalitzant en el lloc 11º.