Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inici

Club SME a Tòquio, continuem sumant quilòmetres saludables

Les persones integrants del Club SME a Tòquio continuen sumant quilòmetres saludables i aconseguint el rècord setmanal des que aquest projecte va iniciar la seua marxa.
El repte, amb la finalitat de sensibilitzar a la societat sobre la necessitat d'actuar junts contra el sedentarisme i el sobrepés o l'obesitat, va ser posat en marxa per l'ONG Deporte para la Educación y la Salud (DES).
Consisteix a sumar quilòmetres de salut i recórrer la distància en quilòmetres que existeix entre Madrid i Tòquio per a commemorar la celebració dels Jocs Olímpics que es disputen aquest any 2021 a causa de la pandèmia de la Covid-19.
La proposta va començar el mes de novembre passat i finalitzarà el mes de juny de 2021. Durant aquests huit mesos, a més de sumar quilòmetres d'activitat física, s'aniran coneixent les diferents maratons i altres carreres populars emblemàtiques d'Espanya.
El SME de Borriana va secundar el repte i es va sumar en el mes de desembre passat a aquesta iniciativa i ja ha aconseguit en aquests mesos superar els 20500 quilòmetres
Des del Servei Municipal d’Esports anima a la ciutadania a sumar-se al repte perquè encara es pot fer i recorda que cada mes el SME realitza un sorteig entre els participants.