Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inici

Els alumnes de Borriana conviden a la societat a ser més actius celebrant el Dia Internacional sense Ascensors


•    El pròxim dia 27 d'abril de 2022 tindrà lloc a tot el món la celebració del No Elevators Day “Dia sense Ascensors”
•    Una iniciativa de l'Associació Internacional d'Esport i Cultura (ISCA), que va nàixer l'any 2015 sota l'empara de la Comissió Europea. I que a Espanya, Deporte para la Educación y la Salud, té la responsabilitat de coordinar les accions encaminades a mantindre activa i sana a la població a través de la pràctica d'exercici físic
•    Fem entre tots que les persones reconsideren com poden incloure més activitat física en les seues rutines diàries
El pròxim dia 27 d'abril de 2022 tindrà lloc a tot el món la celebració del No Elevators Day “Dia sense Ascensors”. Una iniciativa de l'Associació Internacional d'Esport i Cultura (ISCA), que va nàixer l'any 2015 sota l'empara de la Comissió Europea.
A Espanya, Deporte para la Educación y la Salud, té la responsabilitat de coordinar les accions encaminades a mantindre activa i sana a la població a través de la pràctica d'exercici físic. Actualment es tracta d'un Esdeveniment Global que mobilitza milions de persones en la seua celebració anual.
El Dia sense Ascensors es va crear amb una idea simple: motivar a les persones a triar les escales en lloc dels ascensors, ja que pujar les escales és bo per a la nostra salut en general i pot donar-nos una espurna d'activitat física en qualsevol moment dels nostres dies. La millor mostra del potencial d'aquesta idea és el següent vídeo en què els Eurodiputats promouen l'ús de les escales dins del Parlament Europeu a Brussel·les.
Els nivells d'inactivitat continuen augmentant a tot el món i, juntament amb ells, moltes malalties principalment les cardiovasculars. Aquest tipus de malalties derivades de la inactivitat es poden evitar a través de la pràctica d'exercici  físic diari, promovent formules senzilles de mantindre's actiu i adaptant-ho a totes les edats, aquest és un dels objectius de la celebració del Dia sense Ascensors, promovent l'activitat física d'una forma fàcil i quotidiana, utilitzant les escales com a eina i evitant la utilització dels ascensors.
Els propis alumnes són els protagonistes d'aquest dia en posar-se al capdavant de la lluita del sedentarisme.
El Dia sense Ascensors és una oportunitat per a mostrar com podem #UseTheStairs per a afegir un impuls d'activitat física a un dia normal, a casa, en el treball i en els espais Públics. Per això  Esport per a l'Educació i la Salut anima a la comunitat educativa a Espanya a sentir-se protagonista en la celebració d'aquest dia promovent l'activitat en els seus respectius col·legis i promocionant-lo a la població general.
La Conselleria d'Educació de Madrid, el Servei Municipal d'Esports de Borriana i la Direcció provincial de Segòvia són tres institucions públiques que promouen de forma molt activa la celebració d'aquest dia entre la seua comunitat educativa. A nivell internacional, els padrins, són també organitzacions de màxim nivell com la Comissió Europea o la International Sport and Culture Association (ISCA). A més comptem amb la col·laboració en la celebració d'enguany amb empreses privades com és el cas de la cadena d'Hotels Artiem que es caracteritzen per promoure els hàbits de vida saludable entre els seus clients i que estan promovent diferents activitats als seus hotels per a celebrar el Dia Internacional sense Ascensors.
Andreu Raya president de Deporte para la Educación y la Salud destaca que “Esperem que amb activitats Públiques com el Dia sense Ascensors fem que les persones reconsideren com poden incloure més activitat física en les seues rutines diàries. Accions simples com pujar i baixar les escales en lloc d'utilitzar l'ascensor ofereixen a les persones oportunitats per a estar actives en entorns on passen temps tots els dies, com el lloc de treball, la llar o les estacions de tren”.
No hi ha ascensors que et porten a l'èxit… prova les escales!! Beneficis de baixar i pujar les escales

•    Pujar i baixar escales és una activitat aeròbica molt eficaç que permet treballar els músculs de les cames, cremar greixos i gastar energia, aconseguint una millora en la freqüència cardíaca i la capacitat pulmonar.
•    En pujar i baixar escales, estem practicant una activitat aeròbica eficaç, en la qual es cremen greixos i es treballen els músculs de les cames. Per tant, practicat de manera regular i suficient, ajuda a baixar de pes. També millora la freqüència cardíaca
•    En cremar calories, s'actua sobre les cèl·lules grasses del teixit adipós, que es desfan, de manera que s'està atacant directament sobre la cel·lulitis.
•    Seria interessant combinar totes dues accions, pujar i baixar, ja que es treballen els músculs de manera diferent. En pujar, es treballen bessons, glutis i *cuádriceps, mentre que en aquests Últims recau l'esforç en baixar, ja que ajuden a l'equilibri.
•    El próximo día 27 de abril de 2022 tendrá lugar en todo el mundo la celebración del No Elevators Day “Día sin Ascensores”
•    Una iniciativa de la Asociación Internacional de Deporte y Cultura (ISCA), que nació en el año 2015 bajo el amparo de la Comisión Europea. Y que en España, Deporte para la Educación y la Salud, tiene la responsabilidad de coordinar las acciones encaminadas a mantener activa y sana a la población a través de la práctica de ejercicio físico
•    Hagamos entre todos que las personas reconsideren cómo pueden incluir más actividad física en sus rutinas diarias
El próximo día 27 de abril de 2022 tendrá lugar en todo el mundo la celebración del No Elevators Day “Día sin Ascensores”. Una iniciativa de la Asociación Internacional de Deporte y Cultura (ISCA), que nació en el año 2015 bajo el amparo de la Comisión Europea.
En España, Deporte para la Educación y la Salud, tiene la responsabilidad de coordinar las acciones encaminadas a mantener activa y sana a la población a través de la práctica de ejercicio físico. Actualmente se trata de un Evento Global que moviliza millones de personas en su celebración anual.
El Día sin Ascensores se creó con una idea simple: motivar a las personas a elegir las escaleras en lugar de los ascensores, ya que subir las escaleras es bueno para nuestra salud en general y puede darnos una chispa de actividad física en cualquier momento de nuestros días. La mejor muestra del potencial de esta idea es el siguiente vídeo en que los Eurodiputados promueven el uso de las escaleras dentro del Parlamento Europeo en Bruselas.
Los niveles de inactividad siguen aumentando en todo el mundo y, junto con ellos, muchas enfermedades principalmente las cardiovasculares. Este tipo de enfermedades derivadas de la inactividad se pueden evitar a través de la práctica   de   ejercicio   físico   diario,   promoviendo   formulas   sencillas   de mantenerse activo y adaptándolo a todas las edades, este es uno de los objetivos de la celebración del Día sin Ascensores, promoviendo la actividad física de una forma fácil y cotidiana, utilizando las escaleras como herramienta y evitando la utilización de los ascensores.
Los propios alumnos son los protagonistas de este día al ponerse al frente de la lucha del sedentarismo.
El  Día  sin  Ascensores  es  una  oportunidad  para  mostrar  cómo  podemos #UseTheStairs para añadir un impulso de actividad física a un día normal, en casa,  en  el  trabajo  y  en  los  espacios  PÚblicos.  Por  ello  Deporte  para  la Educación y la Salud anima a la comunidad educativa en España a sentirse protagonista en la celebración de este día promoviendo la actividad en sus respectivos colegios y promocionándolo a la población general.
La Consejería de Educación de Madrid, el Servei Municipal d'Esports de Burriana y  la  Dirección  provincial  de  Segovia  son  tres  instituciones  pÚBlicas  que promueven de forma muy activa la celebración de este día entre su comunidad educativa. A nivel internacional, los padrinos, son también organizaciones de máximo nivel como la Comisión Europea o la International Sport and Culture Association (ISCA). Además contamos con la colaboración en la celebración de este año con empresas privadas como es el caso de la cadena de Hoteles Artiem que se caracterizan por promover  los hábitos de vida saludable entre sus clientes y que están promoviendo diferentes actividades en sus hoteles para celebrar el Día Internacional sin Ascensores.
Andreu Raya presidente de Deporte para la Educación y la Salud destaca que “Esperamos que con actividades PÚblicas como el Día sin Ascensores hagamos que las personas reconsideren cómo pueden incluir más actividad física en sus rutinas diarias. Acciones simples como subir y bajar las escaleras en lugar de utilizar el ascensor ofrecen a las personas oportunidades para estar activas en entornos donde pasan tiempo todos los días, como el lugar de trabajo, el hogar o las estaciones de tren”.
No hay ascensores que te lleven al éxito… prueba las escaleras!! Beneficios de bajar y subir las escaleras

•    Subir y bajar escaleras es una actividad aeróbica muy eficaz que permite trabajar los mÚSCUlos de las piernas, quemar grasas y gastar energía, consiguiendo una mejora en la frecuencia cardiaca y la capacidad pulmonar.
•    Al subir y bajar escaleras, estamos practicando una actividad aeróbica eficaz, en la que se queman grasas y se trabajan los mÚSCUlos de las piernas. Por tanto, practicado de manera regular y suficiente, ayuda a bajar de peso. También mejora la frecuencia cardíaca
•    Al quemar calorías, se acTÚa sobre las células grasas del tejido adiposo, que se deshacen, de forma que se está atacando directamente sobre la celulitis.
•    Sería interesante combinar ambas acciones, subir y bajar, ya que se trabajan los mÚSCULos de forma diferente. Al subir, se trabajan gemelos, glÚTeos y cuádriceps, mientras que en estos ÚLtimos recae el esfuerzo al bajar, puesto que ayudan al equilibrio.