Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Inici

Borriana acull el Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala Infantil

Borriana acollirà durant quatre dies el Campionat d'Espanya d'Hoquei Sala Infantil Masculí i Femení, un esdeveniment esportiu que acostarà fins a la capital de la Plana Baixa a 24 equips que competiran per emportar-se la copa nacional.

Aquest esdeveniment esportiu es disputarà en el poliesportiu de la Bosca i fins a Borriana arribaran quasi 1.500 persones de tota Espanya entre jugadors, equips tècnics i familiars.

El campionat ha sigut presentat aquest matí a l'Ajuntament de Borriana per part de l'alcaldessa, Maria Josep Safont, el president de la Real Federació Espanyola d'Hoquei (RFEH), Santiago *Deó, i el president de la Federació d'Hoquei de la Comunitat Valenciana (*FHCV), Jesús Gracia, al costat del regidor d'Esports, Vicente Aparisi.

Jesús Gracia ha destacat la vinculació històrica de Borriana amb l'hoquei, un esport que va estar consolidat en la capital de la Plana Baixa en 1930, que també es practica en els col·legis.

No obstant això, l'objectiu és anar més enllà: crear una escola provincial d'hoquei que tinga seu a Borriana, que situarà a la capital de la Plana Baixa en el mapa de l'hoquei espanyol.

D'aquesta manera, les tres províncies valencianes tindrien escola d'hoquei, que ja existeixen a les províncies d'Alacant i València.