MILLES Nàutiques

 

Us convidem a realitzar en qualsevol de les modalitats d'activitats nàutiques la MILLA NÀUTICA que hem programat junt als clubs:
  • Club PADDLE SURF BURRIANA
  • Club SURF BURRIANA
  • Club ATHLETIC KAYAK POLO BURRIANA
  • Club NÀUTIC BURRIANA
????CAIAC amb CLUB CAIAC POLO
Hi haurà disponibilitat de 6 caiacs per cada franja horària.Es durà a terme en la marina Burriananova en horari de 10h a 11h i d'11h a 12h.
????PADDLE SURF amb CLUB PADDLE SURF
Situat a la platja, enfront de l'Hotel Aloha. Dissabte dia 5, de 9.30h a 12.30h (S'ha establert aquest horari per les condicions òptimes de la mar). Contem amb 5 Taules d'iniciació i 1 taula Race 14'.

Tots els participants disposaran de sistemes de seguretat (Least, jupetí) i seran acompanyats durant tot el transcurs de la milla (mantenint les distàncies per seguretat covid). Per als batejos de mar es realitzarà un curset de 10' i una entrada en l'aigua de 250m, sempre acompanyats.

????SURF amb CLUB SURF BURRIANA

Situat a la platja enfront de l'Hotel Aloha, en horari de 10h a 12:30h, si hi ha més participació es podrà ampliar el horari. Haurà 5 taules d'iniciació.

Breu explicació, en grups de 5 persones primer en l'arena i després en l'aigua. Les inscripcions també es podran fer en una taula situada enfront de la platja i delimitada. Tots els participants hauran de portar mascareta fins al moment d'entrar en l'aigua, on disposaran d'una ubicació per a guardar-les. A l'eixida de l'aigua es posaran la màscara i recolliran el diploma de l'esdeveniment.

????VELA amb CLUB NAUTIC BURRIANA

Posarem a la disposició de la jornada 2 raqueros amb els monitors, la capacitat es de 5 xiquets o 4 adults en cadascun. Horari de 10h a 14 hores, en aquest cas, cada mitja hora canvi d'usuaris. Si fa mal temps i no podem fer vela, haurà 5 caiacs dobles amb els mateixos horaris i mateixa distribució.
La mecànica serà la següent: realitza la inscripció telemàticament
En finalitzar l'activitat se vos entregarà un detall i diploma de participació.
   

 

RESUMEN INFO